Workshops, kurser och resor

Workshop

Vi håller på en hel dag och frigör oss från mönster och blockeringar för att bli mer den du är. Vi mediterar, gör andningsövningar, förlåtelseövningar, sångövningar, och möter varann så vi blir speglade på ett kärleksfullt sätt. Ni får hela tiden en personlig coachning. Gör detta för er själva så att ni hjälper eran frekvens att stiga med universums nya frekvens. Vi är alla sammanlänkade.

Kurs

Jag har healingkurs för nybörjare och även fortsättningskurs. vi lär oss grunderna. Hur vi jordar oss och varför det är så viktigt. Hur man renar sina kanaler och hur man lär sig lyssna på kroppens språk. vi är alla intuitiva och ska bara lära oss att lyssna. Jag hjälper er med verktygen så ni kan rena er själva. Fortsättningskursen handlar om hur man utvidgar sin ljuskropp, ljuskroppshealing, kristallhealing, färghealing m.m.

Ni får hela tiden personlig guidning. Grunder i energiarbete som alla borde lära sig. Det är livskunskap!

Resor

Jag har också andliga resor. Åkte själv ner till Spanien april 07 och var med om att hitta mer av mig själv på vägen till Santiago de Compostela. Det var magiskt!

Just där och då bestämde jag mig för att hjälpa andra människor med de övningar jag fick till mig av guiderna, så att andra också fick uppleva att gå framåt i livet med glädje. Vi ska älska livet...men ibland vet vi inte bara HUR vi ska komma dit, bara ATT vi vill. Jag hjälper dig med det, så att du kan få uppleva mer av dig.

El camino - vägen till dig själv.

En livsinvestering!

Skuld och Skam kurs

Alla vi bär på ett frö av skuld och beroende på hur våran barndom sett ut med föräldrar som skuldbelägger så kan skulden växa till skam. Vi blir också påverkade av våran kultur och våran släkthistoria med skuld.

Skuld betyder Jag gör fel! SKAM betyder Jag är fel!

När vi förlöser skulden och skammen så kan vi äntligen leva så som vi önskar; med ett jobb vi kan utvecklas i, med en partner som vi älskar, med vänner som vi trivs med, med en kropp vi är stolta över BARA för att vi förstår att VI ÄR VÄRDA DET!

Det är dags att stå i din kraft och leva i din fullaste potential! Kursen gör att du börjar ta ansvar för ditt liv...DET ÄR DAGS NU. Många har förändrat hela sitt liv efter kursen. Välkommen DU också!