Sittning, Healing, Spökutdrivning

Sittning

När man kommer första gången på en sittning så berättar jag för dig om det jag får upp. Jag föredrar att man inte berättar nåt om sig själv utan att jag med hjälp av guiderna får berätta för dig, vilken karaktär du är, vad för sorts väsen du är, vart du är i livet, vart du är på väg, vilket mål du har och vilken plan du skrivit åt dig själv, vilka mönster du har, vilka lärdomar du har i detta liv och vad som är viktigast just nu! 

Healing

Efter sessionen får du healing så vi hjälps åt att hjälpa dig att bryta diverse mönster så att kommer in på rätt väg igen. Man kan ta lite längre healing också. En del människor tycker det är jätteskönt när jag går igenom kroppen och "pratar" med den och ser vilka minnen som sitter fast och vart. Det är väldigt effektivt sätt att komma åt blockeringar.

Andeutdrivning och rening av hem

Jag åker gärna hem till dem som har spöken hemma så att vi kan prata med dem för att de sen ska kunna "gå" vidare. Du får gärna spela in på band eller videofilma.

När jag renar hemmet från tung energi så tittar jag också på vad som har hänt på platsen.Planeten har ju existerat över 60 miljoner år så det kan ha hänt massor just där du bor. Jag tittar också på vilka minnen som sitter i hemmet. Om flera familjer har bott där innan som har mått dåligt så sitter minnena lika hårt som om tex en ande som finns där.Alla minnen som finns i hemmet går du i. Om nån som bott där har lidit av depression och du mått LITE dåligt så "går minnena in" i din egen energi och du börjar må sämre.

Många har sagt att deras hem känns ljusare,luftigare,större, klarare och de får mer energi och landning när de kommer hem istället för att känna sig tunga och utan inspiration.

Jag tar också bort energin som sitter i dig som har med huset att göra.

Egentligen borde ALLA rena sina hem för att kunna få en plats fylld med energi och frid så att man kan landa där man bor!

Trivs du i ditt hem så är du HEMMA.

Om man inte avbokar sin tid 24 tim innan så tas full taxa ut för sen eller utebliven ankomst. Gäller alla mina tjänster. Anmälan gäller tills man har avbokat.