Sexcoaching

Många som kommer till mig med många problem och som också sitter fast i mönster har ofta problem med det sexuella. För att kunna ha ett riktigt bra sexliv så måste man våga vara sårbar.

Livet har för många gjort att man inte vågar visa vem man verkligen är och för att nå fantastiska orgasmer och nå ett högre medvetande så behöver vi träna på att vara mer närvarande, mer kärleksfulla mot oss själva och våga visa oss sårbara. Men det viktigast av allt är ändå att visa sin nakna kärlek till den andre.

Är vi låsta på nåt sätt så är sexualiteten också det. Allt hänger ihop. Så det jag hjälper dig med är att coacha dig rätt in i din egen naturliga levande orgasmenergi som gör dig mer vaken och närvarande i livet och TILL livet. Våga leva levande.

Samtal med övningar.

DU ÄR VÄRD DET!

Underlivshealing

I basen sitter vårat första och andra chakra och allt det vi lagrat från detta liv och alla tidigare liv sitter där.

Det första chakrat står för tillit och trygghet, vilket är steg 1, för att vi ska kunna uppnå extatiska orgasmer-att man vågar lita på sig själv, livet och sin partner.

Det andra chakrat står för parförhållande, mat, tid, pengar, kreativitet och sex. Allt detta behöver vi för att överleva. Här sitter också våran överlevnadsstrategi mot livet. Vi ska inte bara överleva, vi ska leva-öppet och sårbart-för att kunna följa livets flöde och inte stoppa kärleken och kåtheten, som är LIVETS lust!

Via sexualiteten kan du förlösa alla blockeringar du har och även uppnå upplysning. VAD betyder ordet upplyst? Att man är fri från mönster, som har begränsat oss från att leva fullt ut. Du är fri att interagera med världen som den ser ut, inte genom dina egna tolkningar, som kommer från händelser i livet.

Jag går igenom underlivet och tittar på alla minnen som sitter fast där. Första gången rekommenderar jag att man tar 2 tim, för att vi ska kunna hinna så mycket som möjligt! Flera av dem som fått underlivshealing har känt hur hela skötet har sjunkit ner till dess rätta plats.

Många av oss försvarar oss även med bäckenet. Vi skjuter fram det och vinklar det så att man inte kommer åt de känsliga punkterna som sitter vid livmodern. Då får man inte de fantastiska orgasmer som vi är värda att få.

Flera av kvinnorna har uttryckt att detta är nåt som alla medsystrar borde göra för att fria sig själva. Livet är njutbart! Lek o upplev! Det är därför vi lever här just NU!