Om mig - Anu Rosentjärn, Personlighetsutvecklare

Healer, medium och djurpratare. Kanaliserad rådgivare och healing m.m.

Redan som 20-åring kände jag synkronisitet med allt och jag visste orsaken till att vi gjorde som vi gjorde och hur allt skulle bli.

Jag hade jätte tråkigt en dag och började läsa i en bok som heter naturligt- övernaturligt om automatisk skrift. Jag testade det och det funkade!!!

Började ha kontakt med min döda farfar och sen utvecklade jag det mer och mer. Jag fick kontakt med mina guider och blev lärd i hur man hanterar energier och healing, vad som påverkar våra liv och hur mönster fungerar.

Jag släppte sen pennan 3 år senare och började kanalisera. Livet var spännande! De sa att jag skulle gå en healingkurs. Jag hade inte pengar till den men vann pengarna! När jag väl var där så visste jag bara att detta skulle jag göra resten av mitt liv.

Healingen är inte bara ljusöverföring utan så mycket mycket mer. Det är kärlek, vitalitet, kraft och frid! Och en stor känsla av att komma hem igen. Hem till oss själva.

Livet är en gåva som givits oss!

Många människor lever inte, utan överlever bara. Vi ska blomma, leva, älska och ha mycket energi och kraft. Med hjälp att se varför vi är som vi är och förstå HUR vi kan bli mer av den kärleksessens vi är så kan alla börja leva mer!

Lyssna på en intervju med mig här

Får jag vara med på din VÄG?
 
All kärlek till dig.
 
Anu